Portfolió cégeink

BVT Flottakezelő és Szolgáltató Kft.

A BVT elsősorban a környezettudatos, környezetkímélő Euro 6 károsanyag-kibocsátású, valamint alternatív hajtásláncú (elektromos és hibrid) gépjárművek tartós bérletét kínálja a hozzá kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokkal.

Medcity Egészségközpont Kft.

A Társaság és partnerei magas színvonalú magán egészségügyi szolgáltatásokat (járóbeteg ellátást, foglalkozás egészségügyi szolgáltatást és tanácsadást) nyújtanak az ország egész területén.

 

Park Kórház és Otthonok Kft.

A Társaság az idősek számára nyújt egészségügyi és életmód javító térítéses szolgáltatásokat. Ennek keretében az egész ország területéről fogad nyugdíjasokat az ügyfelek és hozzátartozóik igényeihez maximálisan alkalmazkodó konstrukciókkal: akár eseti jellegű napközi programokra vagy ellátásra, akár határozott vagy határozatlan idejű bentlakásos - részben önálló, részben közösségi - életre, kényelmes és igényesen kialakított zöld környezetben, biztonságos orvosi hátérrel.

Az országos hálózat részeként már megnyílt a Telki Hold Otthon (www.telkihold.hu), kialakítás alatt áll egy dombóvári létesítmény, amelyet az ország több pontján továbbiak fognak követni. 

 

 

A Globus Viridis Sárbogárdon hozott létre egy világszínvonalú zöldmezős PET palack feldolgozó üzemet, amellyel a régió hulladékgazdálkodási problémáihoz hathatós megoldást nyújt 2014. óta. A magas minőségű végtermék vevői között megtalálhatók mind hazai, mind külföldi vevők.

 

A Szimulációs Medikai Oktatói Keretrendszer (SZIMEDOK), olyan innovatív interaktív egészségügyi oktató rendszer, amely egy élethű tűneteket szimuláló bábuval és az azt vezérlő, illetve kiegészítő multimédiás technikával segíti az elméleti ismeretek gyakorlati elsajátítását, elmélyítését és igény szerinti ellenőrzését.

 

A magyar fejlesztésű, az EU-ban és az USA-ban szabadalommal védett távmedicinás eszköz egy olyan készülék, amely a korszerű IT és telekom lehetőségeket kihasználva, lehetővé teszi, hogy a magzat állapota a világ bármely pontjáról, bármikor ellenőrizhető a szívhang változása alapján. Az otthon elvégezhető szívhang vizsgálattal időben kiszűrhetőek a méhen belüli magzati veszélyállapotok. A Társaság azzal a céllal jött létre, hogy a készülék bérbeadásával elérhetővé tegye a kismamák számára ezt az innovatív szolgáltatást.

 

KILK Kft.

A vállalkozás célja a kecskeméti Mercedes gyár mellett logisztikai és inkubátorház szolgáltatások nyújtása részben a beszállítói kör vállalkozásainak, részben a gyárral együttműködő oktatási intézmények, szakemberek számára.

 

Nuport Kft.

A vállalkozás célja a Paksi Atomerőmű fejlesztéshez kapcsolódva egy inkubátorház elindítása.  Az intézmény tervezett szolgáltatási palettája tartalmaz a fejlesztésben résztvevő egyetemi intézmények, vállalkozások, szakemberek számára irodát, telephelyet működő ITC infrastruktúrával, logisztikai szolgáltatásokat, tolmácsolást és fordítást, laborokat és projekt-koordinációs támogatást.

 

Zselic Solar Energia Kft.

A Kairos Növekedési Alap befektetésével a Társaság 2 db 500 kWp teljesítményű naperőmű beruházást valósít meg.