Portfolió cégeink

BVT Flottakezelő és Szolgáltató Kft.

A BVT elsősorban a környezettudatos, környezetkímélő Euro 6 károsanyag-kibocsátású, valamint alternatív hajtásláncú (elektromos és hibrid) gépjárművek tartós bérletét kínálja a hozzá kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokkal.

Medcity Egészségközpont Kft.

A Társaság és partnerei magas színvonalú magán egészségügyi szolgáltatásokat (járóbeteg ellátást, foglalkozás egészségügyi szolgáltatást és tanácsadást) nyújtanak az ország egész területén.

 

Park Kórház és Otthonok Kft.

A Társaság az idősek számára nyújt egészségügyi és életmód javító térítéses szolgáltatásokat. Ennek keretében az egész ország területéről fogad nyugdíjasokat az ügyfelek és hozzátartozóik igényeihez maximálisan alkalmazkodó konstrukciókkal: akár eseti jellegű napközi programokra vagy ellátásra, akár határozott vagy határozatlan idejű bentlakásos - részben önálló, részben közösségi - életre, kényelmes és igényesen kialakított zöld környezetben, biztonságos orvosi hátérrel.

Az országos hálózat részeként már megnyílt a Telki Hold Otthon (www.telkihold.hu), kialakítás alatt áll egy dombóvári létesítmény, amelyet az ország több pontján továbbiak fognak követni. 

 

KILK Kft.

A vállalkozás célja a kecskeméti Mercedes gyár mellett logisztikai és inkubátorház szolgáltatások nyújtása részben a beszállítói kör vállalkozásainak, részben a gyárral együttműködő oktatási intézmények, szakemberek számára.

 

Zselic Solar Energia Kft.

A Kairos Növekedési Alap befektetésével a Társaság 2 db 500 kWp teljesítményű naperőmű beruházást valósít meg.