Kaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. munkatársai

Juhász Sándor, vezérigazgató, a Befektetési Bizottság Elnöke

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakirányán szerzett diplomát 1996-ban. Értékpapír-kereskedelmi, banki, és válság menedzsment területeken  dolgozott szakértőként és vezetőként,  többek között a Nomura Értékpapírnál, a Postabanknál és a Magyar Fejlesztési Banknál. Befektetésekért felelős vezető volt az Uniqa Egyesült Közszolgálati Nyugdíjpénztárnál, majd építőipari, gépipari, élelmiszeripari társaságnál banki megbízásból pénzügyi biztosként dolgozott. Igazgatósági tagként részt vett a Vértesi Erőmű Zrt. sikeres csődegyezségében és reorganizációjában.

2012-2016 között a FirstFund Befektetési Alapkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója, 2016-2018 között a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. felügyelőbizottsági tagja, 2017-2018 között a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója. 2013 óta ügyvezetője a Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt-nek. 2018. decembere óta a Kaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója.

Bróker és ingatlanszakértői vizsgával rendelkezik.  Angol nyelven szakmai középfokú nyelvvizsgája van.

Koltai Zsolt, befektetési szakértő, tanácsadó

1988-ban szerzett közgazdász diplomát a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetemen. Német és angol nyelvvizsgával rendelkezik.  Számos társaságnál töltött be vezető pozíciót hitelezési és befektetési területen. A teljesség igénye nélkül: hitelezési vezető a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél, ügyvezető a FirstFund Befektetési Alapkezelő Zrt-nél, hálózatirányítási vezető a KDB Bank Zrt-nél, hitelezési vezető a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-nél, felügyelő-bizottsági tag a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt.-nél, vállalati üzletágvezető a Postabanknál, dealing-room vezető az MKB Bank Zrt.-nél. Jegybanki szemináriumon vett részt a Belga Nemzeti Banknál. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, I. kerületi tagcsoport, elnökségi tagja. A nemzetközi és magyar FOREX Szövetség tagja, a magyar szervezetben a szakmai-etikai bizottság tagja.

Végh Márta, adminisztrációs és pénzügyi tevékenység vezetője

1996-ban diplomázott a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel vállalkozás szakirányán. A diploma megszerzését követően az OTP Bank Zrt. Stratégiai és Üzletpolitikai Osztályán helyezkedett el, mint elemző. Munkája során jelentős gyakorlati tapasztalatokat szerezett a stratégia és üzletpolitika, valamint a pénzügyi modellek készítése mellett a controlling szakterületen is.