Kaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. munkatársai

László Viktor, vezérigazgató, a Befektetési Bizottság elnöke

2004-ben szerzett közgazdász diplomát Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, befektetés-elemző és kockázatkezelői szakirányon. Félévet töltött ösztöndíjjal Új-Zélandon. Felsőfokú angol és középfokú olasz nyelvvizsgával rendelkezik.  Pénzügyi elemzőként, majd kockázati tőkebefektetési menedzserként dolgozott a MFB Zrt. Tőkefinanszírozási Igazgatóságán. Közel két évet dolgozott a Budapesti Értéktőzsdén a Kibocsátói igazgatóságon. Ezt követően a Santander Consumer Finance pénzügyi vállalkozásnál volt előbb kockázatelemző, majd a kockázatkezelés vezetője. Tőzsdei szakvizsgával és ingatlan értékbecslői vizsgával rendelkezik.

Végh Márta, adminisztrációs és pénzügyi tevékenység vezetője

1996-ban diplomázott a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel vállalkozás szakirányán. A diploma megszerzését követően az OTP Bank Zrt. Stratégiai és Üzletpolitikai Osztályán helyezkedett el, mint elemző. Munkája során jelentős gyakorlati tapasztalatokat szerezett a stratégia és üzletpolitika, valamint a pénzügyi modellek készítése mellett a controlling szakterületen is. 

Makra Sándor, szenior befektetési szakember, Befektetési Bizottsági tag

2004-ben végzett közgazdászként a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Szakmai pályáját a K&H Bank Nagyvállalati Hitelezési Igazgatóságánál kezdte, amelyet követően közel 3 éven át kockázati tőkebefektetési menedzserként dolgozott a MFB Zrt. Tőkefinanszírozási Igazgatóságánál. 2006-ban építészmérnöki oklevelet szerzett a Szent István Egyetem, Ybl Miklós Műszaki Főiskolai Karán. 2007-től akvizíciós menedzser, majd tranzakciós igazgató vezető hazai ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalkozásoknál, ahol széleskörű tapasztalatot szerzett egyedi projektek finanszírozásának megszervezése és üzleti struktúrák kialakítása terén. 2013 óta dolgozik ismételten a kockázati tőkepiacon, ahol több projekt sikeres megvalósításában vállalt szerepet befektetési menedzserként és tanácsadóként.

Greguss Ildikó, irodavezető

2004-ben diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakirányán. Az egyetem elvégzése után az Otthon Centrum központi irodájában, majd évekig az Ernst&Young-nál dolgozott mint piackutató munkatárs. Különböző hazai és nemzetközi piacelemzési projektekben vett részt. Angolul és németül középfokon, japánul alapfokon beszél.