Kaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. munkatársai

Juhász Sándor, vezérigazgató, a Befektetési Bizottság Elnöke

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakirányán szerzett diplomát 1996-ban. Értékpapír-kereskedelmi, banki, és válság menedzsment területeken  dolgozott szakértőként és vezetőként,  többek között a Nomura Értékpapírnál, a Postabanknál és a Magyar Fejlesztési Banknál. Befektetésekért felelős vezető volt az Uniqa Egyesült Közszolgálati Nyugdíjpénztárnál, majd építőipari, gépipari, élelmiszeripari társaságnál banki megbízásból pénzügyi biztosként dolgozott. Igazgatósági tagként részt vett a Vértesi Erőmű Zrt. sikeres csődegyezségében és reorganizációjában.

2012-2016 között a FirstFund Befektetési Alapkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója, 2016-2018 között a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. felügyelőbizottsági tagja, 2017-2018 között a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója. 2013 óta ügyvezetője a Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt-nek. 2018. decembere óta a Kaerous Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója.

Bróker és ingatlanszakértői vizsgával rendelkezik.  Angol nyelven szakmai középfokú nyelvvizsgája van.

László Viktor, befektetésekért felelős vezető

2004-ben szerzett közgazdász diplomát Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, befektetés-elemző és kockázatkezelői szakirányon. Félévet töltött ösztöndíjjal Új-Zélandon. Felsőfokú angol és középfokú olasz nyelvvizsgával rendelkezik.  Pénzügyi elemzőként, majd kockázati tőkebefektetési menedzserként dolgozott a MFB Zrt. Tőkefinanszírozási Igazgatóságán. Közel két évet dolgozott a Budapesti Értéktőzsdén a Kibocsátói igazgatóságon. Ezt követően a Santander Consumer Finance pénzügyi vállalkozásnál volt előbb kockázatelemző, majd a kockázatkezelés vezetője. Tőzsdei szakvizsgával és ingatlan értékbecslői vizsgával rendelkezik.

Végh Márta, adminisztrációs és pénzügyi tevékenység vezetője

1996-ban diplomázott a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel vállalkozás szakirányán. A diploma megszerzését követően az OTP Bank Zrt. Stratégiai és Üzletpolitikai Osztályán helyezkedett el, mint elemző. Munkája során jelentős gyakorlati tapasztalatokat szerezett a stratégia és üzletpolitika, valamint a pénzügyi modellek készítése mellett a controlling szakterületen is.